Januari 2009 - ITC betrekt nieuw pand in Oss

 

Sinds begin dit jaar is ITC te vinden op een nieuwe locatie. De oude vestigingslocatie in het pittoreske Reek is verlaten voor een volledig nieuw gebouwd pand op het nieuwe industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss. In het gebouw is ruimte gemaakt voor alle activiteiten van ITC, zo is de benedenverdieping ingericht voor de reinigingsinstallatie, de onderhoudsgarage en de plaatwerkerij, terwijl op de bovenverdieping een moderne kantoorruimte gecreƫerd is.

 

Bij de bouw is extra aandacht besteed aan duurzaam bouwen en bij de aanschaf van alle materialen is rekening gehouden met het milieu, wat tot uitdrukking komt in een optimale isolatie en energiezuinige verlichting en verwarming/koeling. Ook de reinigingsinstallatie is volledig nieuw gebouwd en is daardoor veel energiezuiniger. Daarnaast wordt gewerkt aan de ontwikkeling en bouw van een unieke bioreactor op het nieuwe terrein in Oss.

 

Onze locatie is gelegen op de kruising van de snelwegen A50 en A59 en daardoor perfect te bereiken vanuit alle richtingen. Met deze nieuwe vestigingslocatie hopen wij onze klanten nog meer kwaliteit te kunnen leveren bij het transport van vloeibare levensmiddelen!