April 2013 - ITC bestelt nieuwe MAN-trekkers

 

Afgelopen week heeft ITC Holland Transport een order geplaatst voor 10 nieuwe MAN-trekkers. Het gaat om trekkers van het type TGX 18.400 BLS 4x2 met XLX-cabine. De voertuigen zijn voorzien van een Euro5 D20 common-rail dieselmotor gekoppeld aan een TipMatic automatische transmissie.

De keuze voor dit type trekker is gemaakt op basis van het lage eigen gewicht en de goede ervaringen in het verleden met zowel de trekkers van dit type als met de dealer. De trekkers zullen vanaf september geleverd worden door de MAN-dealer in Nijmegen en zullen daarna worden onderhouden door ITC's eigen onderhoudsgarage op het terrein in Oss.

 

Afgelopen week heeft ITC Holland Transport een order geplaatst voor 10 nieuwe MAN-trekkers. Het gaat om trekkers van het type TGX 18.400 BLS 4x2 met XLX-cabine. De voertuigen zijn voorzien van een Euro5 D20 common-rail dieselmotor gekoppeld aan een TipMatic automatische transmissie. De keuze voor dit type trekker is gemaakt op basis van het lage eigen gewicht en de goede ervaringen in het verleden met zowel de trekkers van dit type als met de dealer. De trekkers zullen vanaf september geleverd worden door de MAN-dealer in Nijmegen en zullen daarna worden onderhouden door ITC’s eigen onderhoudsgarage op het terrein in Oss.