September 2012 - SQAS certificering voor ITC

 

De reiniging van ITC Holland Transport heeft op 20 september jongstleden het SQAS-assessment (Safety & Quality Assessment System) met succes doorlopen en daarbij een bovengemiddelde score behaald.

Door het behalen van dit certificaat hebben wij van het EFTCO-bestuur ook de machtiging gekregen om het Europees Reinigingsdocument (ERD), ook wel European Cleaning Document (ECD), uit te mogen geven. Dit is een gestandaardiseerd reinigingdocument dat in Europa wordt gebruikt om overzichtelijk de stappen van een uitgevoerde reiniging weer te geven. Het reinigingscertificaat dat wij uitgeven bij de reiniging voldoet daarmee volledig aan de Europese standaarden.

 

SQAS is een standaard die in Europa gezien als de norm voor logistieke dienstverleners rond kwaliteit, veiligheid, beveiliging en milieuprestaties. ITC is tevreden met een score van 84% correct geïmplementeerde richtlijnen. Een officieel verslag is in te zien in de CEFIC SQAS Electronic Database op de website www.sqas.org onder de vermelding van referentienummer 81011.

 

ITC wil haar reinigingspersoneel en kwaliteitsafdeling danken voor hun inzet en professionele houding die nodig was om een SQAS-certificaat te verkrijgen.

 

Zie www.itcholland.com/certificaten voor meer informatie over onze certificaten.