ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
Certificaten

 

Wij zijn in het bezit van diverse certificaten die hieronder toegelicht worden:

 

Logo Lloyds Register- ISO 9001:2015
Dit certificaat vermeldt dat het binnen de organisatie goed zit met de normen met betrekking tot kwaliteitsmanagement. Wij houden daarbij uiteraard de klanttevredenheid in acht en we voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden binnen onze sector. Dit certificaat hebben wij in ons bezit vanaf 1992. Ons meest recente certificaat is hier te vinden.

  

- Kosher
KosherDoor dit certificaat mogen wij kosher voedingsmiddelen transporteren. Dit houdt in dat wij, als dat nodig is, bij een vracht een certificaat mogen uitgeven voor transporten van voedingsmiddelen die door de spijswetten van het Jodendom geaccepteerd worden. Wij bezitten sinds 2003 dit certificaat. Hier kunt u ons laatst ontvangen certificaat vinden.

 

GMP- GMP+
Deze richtlijn heeft te maken met de waarborging van de diervoederwet- en regelgeving. Dit certificaat bezitten wij voor het vervoer van grondstoffen voor diervoerders. Wij zijn sinds 2001 in het bezit van dit certificaat en ons meest recente GMP+-certificaat is hier te vinden.

 

- ATCN
ATCNDe Association of Tankcleaning Companies Netherlands (ATCN) heeft een graad van erkenning ontwikkeld om de zorg voor het milieu en de kwaliteit van dienstverlening van tankreinigingsbedrijven adequaat te waarborgen. ITC Holland Transport is gerechtigd het predicaat 'erkend tankreinigingsbedrijf' te voeren. Wij zijn sinds 2009 gecertificeerd en voor dit jaar hebben we ook weer een certificaat ontvangen. Ons meest recente ATCN-certificaat is hier te vinden.

 

- SQAS

SQAS kopieSinds september 2012 hebben wij het bewijs in ontvangst mogen nemen dat onze reiniging het SQAS-assessment heeft doorlopen en daarbij een bovengemiddelde score heeft behaald. Wij hebben sinds die tijd de officiële overtuiging dat onze reiniging werkt naar alle veiligheidseisen die door de markt zijn gesteld, het certificaat is hier te vinden (Engelse versie).

 

- EFTCO Food

EFTCO FoodDe nieuwste erkenning die ITC heeft gekregen is die van “EFCTO Food assessed” bedrijf. Deze erkenning hebben wij sinds september 2015 en geldt voor onze tankreiniging als erkenning van tankreinigingsstation voor levensmiddelenproducten. Het EFCTO Food assessment stelt met name normen voor voedselveiligheid binnen een tankreiniging. Het certificaat is hier te vinden (Engelse versie).