ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
Historie

 

Voor de oorsprong van International Tanktransport Company (ITC) Holland Transport gaan wij terug naar de jaren '20 van de vorige eeuw. In het Noord-Brabantse Reek werd twee generaties geleden gestart met het transporteren van producten met paard en wagen. De naam ITC Holland Transport was nog niet geboren, het bedrijf stond bekend onder de naam Linders. Tijdens de Tweede Wereldoorlog kreeg het bedrijf de beschikking over de eerste tankwagen waarmee melk werd vervoerd.


Begin jaren '50 was het de beurt aan een nieuwe generatie die het bedrijf naar een hoger plan hielp, het bedrijf ging verder onder leiding van de twee broers Linders en onder de naam Gebroeders Linders. Midden jaren '60 werd meer gefocust op het vloeibare transport door uitbreiding van het vervoer van melk. In de jaren '90 werd er gestart met het vervoeren van containers en kwam er een nieuwe generatie aan het roer: het echtpaar van Schaick-Linders. Het bedrijf, vanaf dat moment genaamd ITC Holland Transport, groeide uit tot de vorm die het familiebedrijf nu kent. Vanaf 1995 werd er toegespitst op het vervoer van uitsluitend vloeibare levensmiddelen en grondstoffen voor veevoeders.


Het aantal trekkers, opleggers en tankcontainers groeide en het pand in het mooie Reek werd verlaten om vanaf 2009 een nieuw pand te betrekken op industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss. Daar werd een paar maanden later een unieke bioreactor in gebruik genomen voor de zuivering van het afvalwater van de tankreiniging. Tegenwoordig is ITC Holland Transport een familiebedrijf dat de benodigde schaalgrootte heeft om een gespecialiseerde tanktransporteur te zijn die opereert in heel Europa.