ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
Kernwaarden

 

Om haar missie duidelijker en concreter te maken heeft ITC een viertal kernwaarden opgesteld die centraal staan in onze bedrijfsvoering. Deze vier kernwaarden zijn: Duurzaamheid, Hygiëne, Flexibiliteit en Zekerheid. Door deze kernwaarden als leidraad te nemen in onze bedrijfsvoering en bij alles wat we doen deze waarden in acht te nemen, denken wij dat wij onze missie ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Op deze pagina is uitgelegd wat de kernwaarden voor ITC precies inhouden en hoe wij deze kernwaarden in onze operationele processen terug laten komen.

 

Duurzaamheid
Duurzaam ondernemen is voor ons heel belangrijk. Als tanktransporteur hebben wij een relatief grote invloed op het milieu. Wij voelen daarom onze verantwoordelijkheid om zo CO²-neutraal mogelijk te opereren. Als eerste bedrijf ter wereld hebben wij een bioreactor ingezet om vethoudend afvalwater van de tankreinigingen om te zetten in biogas, waardoor wij ook bij het uitvoeren van onze tankreinigingen bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze vloot bestaat geheel uit duurzame Euro 5 en Euro 6 voertuigen en onze chauffeurs krijgen opleidingen en trainingen in Het Nieuwe Rijden. Daarnaast passen wij op lange afstanden inter-modaal transport toe en gebruiken we tankcontainers om vloeibare goederen in samenwerking met de klant en partner-transportorganisaties via het spoor of het water te vervoeren. Tot slot zijn wij continu bezig met nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot een duurzame bedrijfsvoering. Wij monitoren ons verbruik van gas, water, elektriciteit en brandstof streng en streven er bijvoorbeeld naar om de interne administratieve stromen en communicatie zo veel mogelijk digitaal te laten verlopen. Daarnaast proberen wij de hoeveelheid afval tot een minimum te beperken. Meer over onze duurzame ondernemersgeest is te lezen op onze pagina over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Hygiëne
Als transporteur van vloeibare levensmiddelen heeft men te maken met producten waarbij hygiëne van groot belang is. Hier moet dan ook met de grootste zorg mee worden omgegaan. Dit doen wij dan ook door zorgvuldige controles voor en na het laden van producten en door een zorgvuldige verzegelingsprocedure van de tanks. Wij zijn voor onze procedures ISO 9001:2008 gecertificeerd. Als het gaat om voedselveiligheid voldoen wij aan de HACCP-richtlijnen. Onze tankreiniging gebeurt op een schone en hygiënische manier, wij zijn hiervoor door de ATCN gecertificeerd. Ons reinigingssysteem en de procedures van de tankreiniging worden met regelmaat geperfectioneerd in samenwerking met leveranciers en klanten om een optimaal geborgd systeem te blijven garanderen. Eveneens voeren wij regelmatig diverse hygiënische analyses uit, zoals ATP-testen, Ph-testen en allergenen testen, om zo zekerheid te blijven houden dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om Kosher te reinigen en zijn wij in het bezit van een GMP+ certificaat voor het vervoer van goederen voor de veevoederindustrie. Om onze hygiëne te kunnen waarborgen onderhouden wij ons materieel zoals tanks en tankslangen goed en testen wij regelmatig of het materieel naar behoren werkt. Ons materieel, onze knowhow en de daarbij behorende certificering laten zien dat wij het vervoer van vloeibare levensmiddelen en grondstoffen serieus nemen en dat hygiëne voor ons van groot belang is. Meer over onze certificaten is te vinden onder de kop Certificaten.

 

Flexibiliteit
Elk product en elke klant stelt zijn eigen eisen als het gaat om vervoer. Wij als vertrouwenspersoon spelen daarom graag in op uw specifieke eisen en wensen. U bent als klant bij ons gegarandeerd de spreekwoordelijke Koning. Deze flexibiliteit kunnen wij aanbieden doordat wij beschikken over verschillende tankopleggers en tankcontainers. Tanks die bestaan uit één compartiment of juist uit meerdere compartimenten, de mogelijkheid om producten onderweg op temperatuur te houden, of tankcontainers om extra veel in één keer te vervoeren, kortom er zijn genoeg mogelijkheden om voor u een passende oplossing te vinden. Zo kunnen wij voor u alleen een voertuig met chauffeur leveren, maar ook de gehele vervoersplanning van grondstof tot eindproduct overnemen. In het laatste geval bent u in één keer af van al uw zorgen met betrekking tot vervoer en kunt u zich volledig wijden aan uw core business. Zekerheid en heldere communicatie hierover vinden wij belangrijk en doordat wij een hecht en sterk familiebedrijf zijn met personeel dat hart heeft voor het transport van vloeibare levensmiddelen, is uw product gegarandeerd in goede handen.

 

Zekerheid
De zekerheid van kwaliteit is voor een klant natuurlijk van groot belang. Door onze jarenlange ervaring als transporteur van vloeibare levensmiddelen en de verkregen certificaten, kunnen we aantonen dat wij voor de levering van kwaliteit gaan. Daarnaast hebben wij de beschikking over een grote vloot met verschillende voertuigen en een eigen tankreiniging, plaatwerkerij, garage en wasstraat. Als het gaat om de communicatie willen wij u vooral zekerheid bieden. Wij houden van duidelijke en heldere communicatie, iets wat wij kunnen bewerkstelligen door moderne communicatieapparatuur. Uw zending is, indien gewenst, 24 uur per dag te traceren en te volgen door heel Europa, iets wat voor u als klant zorgt voor nog meer zekerheid en transparantie.