ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
Missie & Strategie

 

Een bedrijf wil met haar bestaan een bepaald doel bereiken, een bepaalde leegte vullen waardoor een bijdrage kan worden geleverd aan het algehele welzijn. Zo ook ITC Holland Transport. De oprichters van ITC zagen in dat het transport van zuivel in Noord-Brabant beter kon en besloten met de oprichting van een transportbedrijf hier een bijdrage aan te leveren. Zij hadden een missie om het vervoer van zuivel in Noord-Brabant naar een hoger plan te tillen. Inmiddels draagt ITC een belangrijk steentje bij aan niet alleen het vervoer van vloeibare levensmiddelen in Nederland, maar ook in de rest van Europa en daardoor is ook onze missie veranderd. De huidige missie van ITC Holland Transport is kort weergegeven in het volgende statement:

 

ITC wil de kwalitatief beste levensmiddelen-tanktransporteur van Europa zijn, door speciale aandacht voor hygiëne, duurzaamheid en voor het welzijn van haar werknemers en haar omgeving.

 

Deze missie geeft aan dat ITC op het gebied van vervoer van (hoogwaardige) vloeibare levensmiddelen een belangrijke schakel wil zijn in de voedselketen. Het gaat dan zowel om grondstoffen die per tankwagen naar fabrieken worden vervoerd, als om halffabricaten en eindproducten die onverpakt bij fabrieken worden opgehaald en naar verpakkingslocaties of direct naar klanten worden vervoerd. ITC wil deze vervoersactiviteiten als beste in de branche uitvoeren door hygiënisch, duurzaam, flexibel en betrouwbaar te werken en zo haar steentje bij te dragen aan het vloeibare tanktransport in Europa.

 

De missie van een bedrijf is meestal vrij algemeen van aard. Om een missie ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren moet deze concreter gemaakt worden en dienen precieze aandachtspunten te worden geïdentificeerd. ITC heeft dit gedaan door het opstellen van een viertal kernwaarden, waarden die centraal staan in onze bedrijfsvoering en waar wij extra aandacht aan besteden en extra op letten bij alles wat we doen. Deze kernwaarden zijn uitgebreid beschreven en uitgelegd op de pagina Kernwaarden.

 

Om deze missie en kernwaarden te realiseren heeft ITC een strategie geformuleerd waarbij we de nadruk leggen op hygiënisch, duurzaam, flexibel en betrouwbaar vervoer van vloeibare levensmiddelen. Deze vier speerpunten in onze strategie komen niet geheel toevallig overeen met de bovengenoemde vier kernwaarden en in deze strategie zijn de strategische keuzes uitgelegd die op basis van deze vier kernwaarden gemaakt zijn. Zo komt hygiënisch vervoer tot uitdrukking in het feit dat wij veel aandacht besteden aan processen die een optimale voedselveiligheid garanderen, wat wij laten zien door een groot aantal verschillende kwaliteitscertificaten voor zowel het vervoer van goederen als het reinigen van onze tanks. Bij het speerpunt duurzaam is bijvoorbeeld de keuze gemaakt om voor langere afstanden de overstap te maken van het transport via de weg, naar het veel duurzamere inter-modale transport met tankcontainers. Kernwaarden als flexibiliteit en betrouwbaarheid of zekerheid komen tot uitdrukking door een aanpak waarbij de klant centraal staat en door investeringen in moderne technologie voor de vrachtwagens. Dit maakt een volledige informatievoorziening mogelijk, wat weer zorgt voor optimale flexibiliteit en betrouwbaarheid. Door deze strategische keuzes kunnen wij op basis van betrouwbaarheid, continuïteit en goede informatievoorziening een bindende factor zijn voor de levensmiddelenbedrijven met behoefte aan gespecialiseerd tanktransport.