ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
Vervoerde Producten

 

ITC Holland Transport vervoert vele verschillende soorten vloeibare levensmiddelen voor uiteenlopende klanten. Wij hebben door een groot arsenaal aan slangen en koppelingen de mogelijkheid van directe toevoer naar afvullijnen, waardoor wij naadloos aan kunnen sluiten op verschillende productieprocessen. Daarnaast kunnen wij de producten op temperatuur houden gedurende de gehele transporttijd.

 

Plantaardige oliën & vetten
Voor diverse opdrachtgevers in Europa vervoeren wij plantaardige oliën en/of vetten die als basis dienen voor verschillende soorten eindproducten. Wij hebben onder andere de Unilever Clearance om producten voor hen te vervoeren en zijn een belangrijke partner van Sime Darby Unimills bij het vervoer van verschillende olie- en vetproducten.

 

Zuivelproducten
Van oorsprong is ITC Holland Transport een melkvervoerder. Tot op heden zijn wij nog steeds specialist in het vervoer van zuivelproducten. Voor het vervoer van deze producten zijn wij in het bezit van tankwagens in zuiveluitvoering, die uitgerust zijn met automatische CIP-reinigingsinstallaties. Voor onder andere Friesland Campina zijn wij een belangrijke partner als het gaat om het vervoer van zuivelproducten.

 

Vruchtensappen & vruchtenconcentraten
Wij zijn in staat vruchtensappen en -concentraten steriel te vervoeren. Onder andere Friesland Campina is een grote klant bij dit soort ladingen, waarbij de vruchtensappen en -concentraten gebruikt worden als basis voor verschillende vruchten- en frisdranken

 

Cacaoboter & cacaomassa
Voor toonaangevende bedrijven in de cacao-industrie vervoeren wij de cacaoboter en cacaomassa door geheel Europa, voornamelijk naar Zuid-Duitsland en Zwitserland. Hiervoor maken wij gebruik van met name inter-modaal transport met onze tankcontainers, een duurzamere manier van vervoer over grote afstanden.

 

Grondstoffen voor de veevoerindustrie
Naast vloeibare levensmiddelen hebben wij ook de mogelijkheid tot het vervoeren van grondstoffen voor de diervoederindustrie. Dit doen wij reeds voor een aantal grote producenten van diervoeders. Voor het vervoer van diervoeders zijn wij in het bezit van een GMP+-certificaat.