ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
Waarom ITC?

 

Waarom zou u voor uw vloeibare transport voor ITC kiezen?


ITC garandeert u een probleemloos transport van uw vloeibare goederen, doordat wij veel aandacht besteden aan onze vier kernwaarden:

 

ITC staat voor hygiëne

Hygiëne en levensmiddelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom voert ITC zorgvuldige controles uit voor en na het laden van producten en hanteren wij een zorgvuldige verzegelingsprocedure van de tanks. Wij zijn voor onze procedures ISO 9001:2008 gecertificeerd en als het gaat om onze voedselveiligheid voldoen wij aan de HACCP-richtlijnen. Onze tankreiniging gebeurt op een schone en hygiënische manier en is daarom ook door de ATCN gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om Kosher te reinigen en zijn wij in het bezit van een GMP+ certificaat voor het vervoer in de veevoederindustrie.

 

Als bevestiging van onze aandacht voor hygiëne beschikt ITC over certificaten als ISO 9001:2008, HACCP, Kosher, GMP+ en recentelijk ook SQAS voor haar reinigingsstation. Zie de pagina Certificaten voor meer informatie.

 

ITC staat voor een duurzame bedrijfsvoering

Wij lopen voorop als het gaat om wettelijke milieueisen met betrekking tot onder andere de Wet Verontreiniging Oppervlaktewater en de Europese normen voor voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit duurzame Euro 5 voertuigen en onze chauffeurs krijgen opleidingen om bewust schoon te rijden. Daarnaast passen wij op lange afstanden inter-modaal transport toe door het gebruik van tankcontainers om vloeibare goederen via het spoor of het water te vervoeren. Ten slotte zijn wij als eerste bedrijf ter wereld de eigenaar van een bijzondere bioreactor die zorgt voor de zuivering van het afvalwater van de tankreinigingsinstallatie en die tegelijkertijd 'groen' biogas opwekt.


Als bevestiging van onze aandacht voor duurzaamheid heeft ITC in 2010 de Gouden Appel en in 2012 de Lean and Green Award in ontvangst mogen nemen. Zie de pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor meer informatie.

 

ITC staat voor flexibiliteit

Als transporteur spelen wij graag in op uw specifieke eisen en wensen. U bent als klant bij ons gegarandeerd de spreekwoordelijke Koning. Wij beschikken over tanks die bestaan uit één compartiment of juist uit meerdere compartimenten, de mogelijkheid om producten onderweg op temperatuur te houden of containers om extra veel in één keer te vervoeren, kortom er zijn genoeg mogelijkheden om voor u een passende oplossing te vinden. Zo kunnen wij voor u alleen een voertuig met chauffeur leveren, maar ook de gehele vervoersplanning van grondstof tot eindproduct van u overnemen. In dit laatste geval bent u in één keer af van al uw zorgen met betrekking tot het vervoer en kunt u zich volledig wijden aan uw core business. Doordat wij een hecht en sterk familiebedrijf zijn met personeel met hart voor het transport van vloeibare levensmiddelen, is uw product gegarandeerd in goede handen.

 

ITC staat voor zekerheid

Door onze jarenlange ervaring als transporteur van vloeibare levensmiddelen en de verschillende soorten behaalde certificaten, kunnen we aantonen dat wij voor de levering van kwaliteit gaan. Daarnaast hebben wij de beschikking over een grote vloot met verschillende voertuigen en een eigen tankreiniging, plaatwerkerij, garage en wasstraat. Dit zorgt niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor zekerheid omdat wij in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen en dan alsnog onze afspraken na te komen. Wij houden van duidelijke en heldere communicatie, iets wat wij kunnen bewerkstelligen door moderne digitale communicatieapparatuur. Uw zending is, indien gewenst, 24 uur per dag te traceren en te volgen door heel Europa, wat zorgt voor nog meer transparantie en zekerheid voor u als klant.