ITC Holland Transport B.V.
Vorstengrafdonk 71
5342 LW Oss

Algemeen:
+31 (0)412 66 42 30
+31 (0)412 66 42 56
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning:
+31 (0)412 66 42 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiniging:
+31 (0)412 66 42 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Certificaten ITC Holland B.V.
FAQ Solliciteren

 

Heb je een vraag n.a.v. het solliciteren bij ITC Holland Transport? Lees dan eerst of het antwoord op jouw vraag op deze pagina staat. Mocht dat niet zo zijn dan kan je contact opnemen met mevrouw A. van Schaick via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 • Ik woon meer dan 25 kilometer vanaf de gevraagde plaats van een vacature, heeft het dan zin voor mij om te solliciteren ondanks dat ik het niet erg vind om extra te reizen voor deze functie?

  Het is voor sommige vacatures belangrijk dat je niet meer dan 25 kilometer vanaf de gevraagde plaats woonachtig bent. Wij verwachten flexibiliteit van deze persoon en daarbij is het belangrijk dat de reistijd niet groot is vanaf je woonplaats.

 • Hoe veel ben ik als tankwagenchauffeur van ITC Holland Transport van huis en hoe vaak slaap ik in de trekker?

  Op deze vraag is moeilijk antwoord te geven, maar wij kunnen stellen dat je er altijd op (voor)bereid moet zijn om een overnachting te maken in de trekker. Als tankwagenchauffeur van ITC Holland transport verwachten wij flexibiliteit. 

 

 • In welke landen rij ik als tankwagenchauffeur van ITC Holland Transport?

  Dit is heel divers, maar over het algemeen is dat in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, of Engeland. Het kan wel eens voorkomen dat je soms bijvoorbeeld naar Ierland, Oostenrijk of Italie rijdt.  

 

 • Ik heb nog geen reactie mogen vernemen of ik op sollicitatiegesprek mag komen of niet, wat kan ik nu het beste doen?

  Wij streven er naar om jouw sollicitatie zo snel mogelijk te behandelen, maar een snelle reactie is niet altijd mogelijk. Daarom vragen wij jouw begrip en pas contact met ons op te nemen na vier weken na je sollicitatie. Tot die tijd nemen wij naar verwachting contact met jou op.