Overige diensten

Home 5 Overige diensten

Overige diensten

Home 5 Overige diensten

Heating

Naast het feit dat de lading tijdens het transport op temperatuur gehouden wordt, is er de mogelijkheid om in Oss producten te verwarmen / op te stomen.

Dashboard

Om onze klanten zoveel mogelijk inzicht te kunnen geven in de gewenste KPI’s, is het mogelijk om – samen met onze software leverancier Ixolution – een dashboard te ontwikkelen naar eigen wens & inrichting.

Opslag en parking

In Oss hebben wij de mogelijkheid om (tijdelijk) uw producten op te slaan in onze tankcontainers. Indien gewenst worden de ladingen op temperatuur gehouden of opgewarmd middels ons warmwatersysteem / stoomapparatuur.

Vanaf maandag 06:00 uur tot vrijdag 12:00 uur, tijdens onze openingstijden van de parkeerpoort, bieden wij parkeergelegenheid aan voor externe partijen. Onze parking is volledig omheind met cameratoezicht en verlichting. Chauffeurs hebben toegang tot faciliteiten waaronder douches, toiletten en wasmachines (24 uur per dag). Kijk voor meer informatie op de website https://www.yourtravis.com/.

Track & Trace

Naast het feit dat al onze trucks zijn voorzien van moderne communicatiemiddelen, hebben wij ook op onze tankcontainers een GPS / temperatuurmonitoring systeem geplaatst. Hierdoor is het te allen tijde voor onze planners – maar ook eventueel direct voor onze klanten – inzichtelijk waar een lading zich bevindt en wat de temperatuur van de lading op dat moment is.