Overige diensten

Heating | Opslag | Track & Trace | Dashboard

Heating

Naast het feit dat de lading tijdens het transport op temperatuur gehouden wordt, is er de mogelijkheid om in Oss producten te verwarmen / op te stomen.

Opslag & parking

In Oss hebben wij de mogelijkheid om (tijdelijk) uw producten op te slaan in onze tankcontainers. Indien gewenst worden de ladingen op temperatuur gehouden of opgewarmd middels ons warmwatersysteem / stoomapparatuur.

Vanaf maandag 06:00 uur tot vrijdag 12:00 uur, tijdens onze openingstijden van de parkeerpoort, bieden wij parkeergelegenheid aan voor externe partijen. Onze parking is volledig omheind met cameratoezicht en verlichting. Chauffeurs hebben toegang tot faciliteiten waaronder douches, toiletten en wasmachines (24 uur per dag). Kijk voor meer informatie op de website https://www.yourtravis.com/.

Track & Trace

Naast het feit dat al onze trucks zijn voorzien van moderne communicatiemiddelen, hebben wij ook op onze tankcontainers een GPS / temperatuurmonitoring systeem geplaatst. Hierdoor is het te allen tijde voor onze planners – maar ook eventueel direct voor onze klanten – inzichtelijk waar een lading zich bevindt en wat de temperatuur van de lading op dat moment is.

Dashboard

Om onze klanten zoveel mogelijk inzicht te kunnen geven in de gewenste KPI’s, is het mogelijk om – samen met onze software leverancier Ixolution – een dashboard te ontwikkelen naar eigen wens & inrichting.

Onze diensten

TRANSPORT

Wij beschikken over verschillende soorten tankopleggers, waardoor voor elk soort product en elke wens van de klant een geschikte oplossing kan worden gevonden.

Cleaning

ITC heeft een tankreiniging in eigen beheer. Op onze thuisbasis in Oss hebben wij de beschikking over twee banen waar wij food tanks kunnen reinigen en apart daarvan hebben wij nog één lijn waar ook non-food (feed, geen ADR) tanks gereinigd kunnen worden.