Tank cleaning

Home 5 Tank Cleaning

tankcleaning

Home 5 Tank Cleaning

Tankcleaning

ITC heeft een tankreiniging in eigen beheer. Op onze thuisbasis in Oss hebben wij de beschikking over twee banen waar wij food tanks kunnen reinigen en apart daarvan hebben wij nog één lijn waar ook non-food (feed, geen ADR) tanks gereinigd kunnen worden. Wij reinigen onze eigen tanks en die van veel collega-vervoerders, dit doen wij op een duurzame manier middels onze bioreactor.

De reinigingsinstallatie is samen met Gröninger B.V. ontwikkeld en wordt regelmatig onderhouden om het systeem te borgen. Daarnaast worden onze reinigingsprocedures regelmatig geperfectioneerd i.s.m. onze leveranciers en klanten. Onze tankreiniging beschikt over alle noodzakelijke certificeringen, welke te vinden zijn onder de pagina kwaliteit.

Op alle rechtsverhoudingen zijn de ATCN Algemene Tankreinigingsvoorwaarden van toepassing. Daarin is een aansprakelijkheidsbeperking en een exclusieve forumkeuze voor de Rechtbank Rotterdam opgenomen. De voorwaarden zijn hier in te zien.

Indien u een vraag heeft met betrekking tot de reiniging, dan kunt u een e-mail sturen naar cleaning@itcholland.nl of telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 0412 – 66 42 46.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag    06:00 – 21:00 uur
Zaterdag                        07:30 – 12:00 uur
Zondag                          Gesloten

Vraag een offerte aan.

Truckwash

Op de website van Travis Road Services is er de mogelijkheid om een waskaart te bestellen die bij diverse truckwash-plaatsen in Nederland in te wisselen is. Ook wij accepteren deze waskaarten. Kijk voor meer informatie en kortingen op de website https://www.yourtravis.com/

Openingstijden
Maandag t/m donderdag    08:30 – 17:00 uur
Vrijdag                                 08:30 – 21:00 uur
Zaterdag                              07:30 – 12:00 uur

Buiten deze tijden is wassen alleen mogelijk op afspraak.

    Bioreactor

    In samenwerking met Paques en partners Wageningen University and Research en LeAF, hebben wij deze bioreactor ontwikkeld. Sinds medio 2009 is deze op onze locatie operationeel. De reactor is de eerste in zijn soort en maakt gebruik van een innovatief anaëroob (zuurstofvrij) systeem om het vethoudende afvalwater te zuiveren en tegelijkertijd zoveel mogelijk waardevol biogas te genereren.