Vacature operationeel manager TANKcleaning

Ben jij in staat om een team snel structuur en richting te geven in een technische omgeving met veel verantwoordelijkheid? Dan zoeken we jou!

ITC Holland Transport is een familiebedrijf met zo’n 150 medewerkers dat sinds 1927 een duurzame en betrouwbare partner is in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Wij zijn een professionele tanktransportorganisatie die met haar deskundige chauffeurs opereert op de Europese markt. Met een eigen garage, plaatwerkerij en een gecertificeerde tankreiniging hebben wij alles in eigen beheer om de klant optimaal te ontzorgen.

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de gecertificeerde tankreiniging en truckwash. Je vervult een sleutelrol bij het stroomlijnen en coördineren van de dagelijkse activiteiten. Als leidinggevende implementeer je technische verbeteringen aan de installatie en waarborg je een positieve en veilige werkomgeving. Naast je operationele taken, onderhoud je contacten met leveranciers, beheer je de inkoop en draag je zorg voor een nauwkeurige administratie en voorbereidende facturering.

Als leider ben je in staat om teams te motiveren en te ontwikkelen. Jouw teamgerichte aanpak draagt bij aan een positieve en productieve werkomgeving. Je geeft leiding aan ongeveer 10 medewerkers en 7 oproepkrachten, waarbij je rapporteert aan de directie.

Eisen en competenties
  • Beschikbaarheid voor fulltime dagdiensten.
  • Aantoonbare leiderschapservaring, bij voorkeur in de transport- of logistieke sector.
  • Uitgebreide kennis van operationele processen en onderhoudsprocedures.
  • Inzicht in veiligheidsvoorschriften en branchenormen (HACCP, ISO, GMP).
Wat bieden wij?
  • Een uitdagende en cruciale rol binnen een ambitieus familiebedrijf.
  • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling.
  • Mogelijkheden voor verdere specialisatie via opleidingen.
Kies functie
Upload CV/Werkervaring